Gezonde medewerkers, een gezond bedrijf

Productieve medewerkers, meer werkplezier en minder ziekteverzuim. Dat is wat u wilt! Blue Zones helpt hierbij. Met een preventief medisch onderzoek (PMO) voor de medewerkers en overzichtelijke rapportages, krijgt u als werkgever direct inzicht in de verbeterpunten en knoppen waaraan u kunt draaien. Samen zorgen we voor gezonde medewerkers in een gezond bedrijf.

WAT KUN JIJ ALS WERKGEVER BETEKENEN?

Medewerkers die structureel te veel stress ervaren, die niet gemotiveerd zijn, of met fysieke klachten thuiszitten. Dat is een groot probleem voor werkgevers. Elke dag dat een medewerker niet kan werken, kost geld. Dit wil je voorkomen. Door preventief de mentale en fysieke gezondheid van medewerkers te meten, is het mogelijk om langdurig verzuim te voorspellen én voorkomen. Dat is prettig voor u als werkgever, maar zeker ook voor uw medewerkers. Daarmee voorkom je uitval en kunnen werknemers tot aan hun pensioen fluitend naar hun werk gaan. Werkgevers die werk maken van de gezondheid van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Met het preventief medisch onderzoek (PMO) van Blue Zones richten we ons op de verschillende gezondheidsrisico’s die kunnen zorgen voor uitval.

Met een breed onderzoek (online en op onze locatie) brengen we de mentale en fysieke gezondheid van jouw medewerkers in kaart. Zij ontvangen een persoonlijke rapportage en u een overzichtelijke groepsrapportage. Met de Blue Zones rapportage krijgt u als werkgever direct inzicht in de risico’s, verbeterpunten en de knoppen waaraan je kunt draaien. Afhankelijk van jullie wensen en doelstellingen kunnen we hier een op maat gemaakt advies voor schrijven en zelfs actief individuele ondersteuning bieden waar nodig. Pak deze kans om gericht interventies in te zetten en langdurig verzuim te voorkomen. De inzet van het programma toont ook nog eens goed werkgeverschap en versterkt de eigen bewustwording van medewerkers. Een echte win-winsituatie!

Tarieven

Geen bedrijf is hetzelfde, dus bieden wij maatwerk. Afhankelijk van uw doelstellingen, ambities en behoeftes bepalen we de exacte invulling van het Blue Zones programma. Dit doen we samen. De kosten zijn afhankelijk van de keuzes. We gaan hier graag samen over in gesprek en denken ook mee over de subsidiemogelijkheden vanuit de ESF of een PMO vergoeding vanuit de collectieve zorgverzekering. Ready?

Nieuws

Hoe worden je medewerkers duurzaam inzetbaar?

ShareShareTweet

Wel aanwezig, niet productief: mentaal verzuim

ShareShareTweet

Preventief medisch onderzoek: voorkomen is beter dan genezen

ShareShareTweet

Gezonde medewerkers, een gezond bedrijf

Werkgevers die werk maken van de gezondheid van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. De Blue Zones rapportage biedt waardevolle inzichten in de gezondheid van uw medewerkers op afdelingsniveau. Hiermee krijgt u als werkgever de kans om gericht interventies in te zetten en langdurig verzuim te voorkomen.