Ready?
Set.
Go! 

Je wilt het nu echt anders doen. Lekker in je vel, fit, zin om dingen te ondernemen. In balans zijn én blijven. Het lukt allemaal veel makkelijker met een gezond lijf. En andersom, lichamelijke gezondheid is weer belangrijk om je mentaal lekker te voelen.

Het unieke Blue Zones leefstijl­programma

Blue Zones Group - Onderzoek illustratie

Totaal pakket

Uitgebreid onderzoek +
6 maanden aanpak

Blue Zones Group - Op maat gemaakt illustratie

Op maat gemaakt

Persoonlijk plan van aanpak en begeleiding

Blue Zones Group - Gezondheid illustratie

Positieve gezondheid

Focus op lichamelijke én geestelijke gezondheid

Blue Zones Group - Duurzame verbetering illustratie

Duurzame verbetering

Concreet resultaat en preventieve werking

Lichamelijke gezondheid is belangrijk om je mentaal lekker te voelen. En andersom. Het unieke leefstijlprogramma van Blue Zones is gebaseerd op dit principe van positieve gezondheid en helpt je hierbij! Wij vinden dat iedereen een lang en gelukkig leven verdient. Gun jij jezelf of je werknemers ook een vitaal leven? Start dan met het Blue Zones leefstijlprogramma!

Ready?
We helpen jou met het creëren van een gezonde leefstijl. Daarom starten we helemaal bij het begin. Door middel van online vragenlijsten, fysieke en medische testjes word je door ons specialistische team volledig onderzocht. Op basis van de uitkomsten bepalen we precies wat jij nodig hebt. Ieder mens is uniek. Accenten liggen voor iedereen dus net anders. Samen maken we een op jouw lijf geschreven plan van aanpak. Onder begeleiding ga je hier zes maanden mee aan de slag.

Blijvend resultaat!
Met het Blue Zones programma gaan we niet voor een snelle oplossing. We willen jou helpen met het creëren van een gezonde, blijvende leefstijl. Daar is meer voor nodig dan een simpel dieet of trainingsprogramma. Daarom werken we samen met jou aan het complete plaatje. We doorbreken jouw oude patronen, gaan voor blijvend resultaat en voorkomen terugval. Het doel? Jouw eigen Blue Zone!

Het Blue Zones leefstijlprogramma of de gecombineerde leefstijlinterventie?

Naast het eigen leefstijlprogramma wat Blue Zones aanbiedt, is het mogelijk om mee te doen met de Gecombineerde Leefstijlinterventie. Onze overheid komt met een heel pakket aan maatregelen om een gezonde leefstijl te stimuleren. De Gecombineerde Leefstijlinterventie (afgekort de GLI) is hier een voorbeeld van. Voor mensen met overgewicht en eventuele gezondheidsrisico’s wordt de GLI gratis aangeboden. De leefstijlcoaches van Blue Zones zijn allemaal geregistreerd en hebben de licenties om de GLI aan te bieden. Vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering zonder dat het eigen risico wordt aangesproken. Denk je dat de GLI iets is voor jou, klik dan HIER voor meer informatie en aanmelden. Kom je niet in aanmerking voor de GLI, lees dan verder over ons eigen Blue Zones leefstijlprogramma waarin je je voordeel kunt doen met de kennis van onze geregistreerde leefstijlcoaches!

Particulier

Behoefte aan meer energie? Eindelijk die kilo’s kwijt of op zoek naar een betere werk-privébalans? Nu ga je het echt anders doen. Gun jezelf een gelukkig en gezond leven en start met het unieke leefstijlprogramma van Blue Zones! Helemaal aangepast op jouw behoeftes.

Werkgever

Productieve medewerkers, meer werkplezier en minder ziekteverzuim. Blue Zones helpt hierbij. Met een breed onderzoek voor je medewerkers en overzichtelijke rapportages krijg jij als werkgever direct inzicht in de verbeterpunten en risicofactoren van jouw team.

Onze aanpak

Ready?

Een breed onderzoek naar jouw mentale en fysieke gezondheid: ben je klaar om aan de slag te gaan?

Set.

Ons multidisciplinaire team maakt speciaal voor jou een plan: wat zijn jouw verbeterpunten?

Go!

Onder begeleiding ga je zes maanden aan de slag. Het doel? In balans zijn én blijven!

Nieuws

Meepraten over leefstijlprogramma’s in Apeldoorn. Iets voor jou?

  ShareShareTweet

Hoe en waarom bouw je spiermassa?

ShareShareTweet

Wat is een gezond voedingspatroon?

ShareShareTweet

Ready? Ga voor je eigen blue zone

Je wilt het nu echt anders doen. Weer lekker in je vel zitten, fit zijn en genoeg energie hebben. Gun jezelf een vitaal leven en meld je aan voor het unieke Blue Zones leefstijlprogramma.