Het unieke Blue Zones leefstijl­programma

Lichamelijke gezondheid is belangrijk om je mentaal lekker te voelen. En andersom. Het unieke leefstijlprogramma van Blue Zones is gebaseerd op dit principe van positieve gezondheid en helpt je hierbij! Wij vinden dat iedereen een lang en gelukkig leven verdient. Gun jij jezelf of je werknemers ook een vitaal leven? Start dan met het Blue Zones leefstijlprogramma!

Ready?
We helpen jou met het creëren van een gezonde leefstijl. Daarom starten we helemaal bij het begin. Door middel van online vragenlijsten, fysieke en medische testjes word je door ons specialistische team volledig onderzocht. Op basis van de uitkomsten bepalen we precies wat jij nodig hebt. Ieder mens is uniek. Accenten liggen voor iedereen dus net anders. Samen maken we een op jouw lijf geschreven plan van aanpak. Onder begeleiding ga je hier zes maanden mee aan de slag.

Blijvend resultaat!
Met het Blue Zones programma gaan we niet voor een snelle oplossing. We willen jou helpen met het creëren van een gezonde, blijvende leefstijl. Daar is meer voor nodig dan een simpel dieet of trainingsprogramma. Daarom werken we samen met jou aan het complete plaatje. We doorbreken jouw oude patronen, gaan voor blijvend resultaat en voorkomen terugval. Het doel? Jouw eigen Blue Zone!

Particulier

Behoefte aan meer energie? Eindelijk die kilo’s kwijt of op zoek naar een betere werk-privébalans? Nu ga je het echt anders doen. Gun jezelf een gelukkig en gezond leven en start met het unieke leefstijlprogramma van Blue Zones! Helemaal aangepast op jouw behoeftes.

Werkgever

Productieve medewerkers, meer werkplezier en minder ziekteverzuim. Blue Zones helpt hierbij. Met een breed onderzoek voor je medewerkers en overzichtelijke rapportages krijg jij als werkgever direct inzicht in de verbeterpunten en risicofactoren van jouw team.

Onze aanpak

Ready?

Een breed onderzoek naar jouw mentale en fysieke gezondheid: ben je klaar om aan de slag te gaan?

Set.

Ons multidisciplinaire team maakt speciaal voor jou een plan: wat zijn jouw verbeterpunten?

Go!

Onder begeleiding ga je zes maanden aan de slag. Het doel? In balans zijn én blijven!

Nieuws

Emotie-eter of verleidingseter?

Gerelateerde artikelen 04.02.19Ben ik overspannen?Gerelateerde artikelenLees meer

Last van stress? Duik de mentale sportschool in!

Gerelateerde artikelen

Ben ik overspannen?

Gerelateerde artikelen

Ready? Ga voor je eigen blue zone

Je wilt het nu echt anders doen. Weer lekker in je vel zitten, fit zijn en genoeg energie hebben. Gun jezelf een vitaal leven en meld je aan voor het unieke Blue Zones leefstijlprogramma.